Het leven vieren

Gepubliceerd op 1 juni 2022 om 11:42

het
leven vieren
1 jaar genadetijd
alle eer aan God
Dankbaar!

 

1 juni staat in mijn geheugen gegrift. Vandaag vier ik het leven. Leven 2.0. Een voor en een na. Dankbaar voor de grote verandering.
1 juni 3 jaar geleden: het ongeluk waarbij de klachten lang bleven hangen en er weinig leven meer in zat.
1 juni 1 jaar geleden, ging het beter dan ooit. Herstel van meer dan 20 jaar chronische pijn en de mentale klachten in mijn hoofd.
In het afgelopen jaar vroegen mensen regelmatig: Gaat het NOG goed? Ja het gaat nog steeds heel goed. Mijn leven is naar een ander plan getild. Zo bijzonder en nog zo vaak niet te bevatten, maar ik geniet ervan met volle teugen. Er zijn ook dagen met meer pijn. Maar de ontdekking hoe het werkt in mijn brein, zorgt er weer voor dat pijn minder wordt. Ik dank mijn lieve hemelse Vader voor dit grote wonder en voor de werking van ons zelfhelend vermogen. Veerkracht breekt niet, veerkracht wordt sterker.


♥ ZOVEEL ONTVANGEN EN ZOVEEL DOOR TE GEVEN ♥

Ik geef graag cadeautjes (en ja ik ontvang ze ook graag 😊) :


coachtraject van 5x voor €250,00 (ipv 300)
workshop “Maak je levensboom” €25 euro pp (1-4 personen)
stok-achter-de-deur-sessie €40. (Ik neem mezelf van alles voor, maar zet dan toch niet door, het doorbreken van de sleur, lukt slechts met een stok achter de deur).

Deze aanbiedingen gelden voor het contact opnemen in de maand juni.

Ik vervolg mijn weg in vertrouwen en ontvang met open armen wat op mijn pad komt.
En wie weet kruisen ergens onze wegen. Ik zie naar je uit.
Omstandigheden bepalen niet wie of wat je bent. Je chronische (of psychische) pijn of de last ervaren van het leven dat anders loopt dan je hoopt, hoeven niet de boventoon te voeren. 

Je bent sterker dan je denkt. Mag dat er ook uitkomen?

De pijn is slechts de boodschapper. Door deze in de ogen te kijken, wordt gezien wat gezien wil worden, gevoeld wat gevoeld wilt worden en gevolgd wat gevolgd wilt worden. Het pad van de bevrijding. De weg naar innerlijke keuzevrijheid.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.