Workshop  "Hoe ziet jouw levensboom eruit?”

Wil jij meer Leven ervaren? Wil je dieper geworteld en stevig staan?

Wil je vruchten zien groeien en bloeien? Ontdek wat je hiervoor nodig hebt op een creatieve manier.

Hoe blijf jij staande?

Een hele belangrijke vraag in deze tijd.

Belangrijk om stevig geworteld te zijn, een boom bestand tegen de storm.

Maar o wat kan het stormen, ook vanbinnen.

Wil je meer zicht op je binnenwereld, zodat je meer vertrouwen voelt, meer veerkracht ervaart en meer leert dichtbij jezelf en de ander te zijn ONDANKS de omstandigheden?

Soms zijn er geen woorden, soms zijn ze even niet te vinden.

Je onderbewuste vindt dat niet erg. Die krijgt de ruimte als jij creatief aan de slag gaat. Zo wordt ook de laag van emoties en gevoel aangesproken en komt er ruimte voor je verlangens en passie.

Er wordt meer duidelijk wat in jou om aandacht vraagt, zodat je daar aandacht aan kunt besteden. 

 

 

Hoe ziet jouw levensboom eruit?
Is jouw boom vol leven?

Hoe stevig sta je?
Heeft je boom vrucht?
Is er genoeg ruimte voor groei?
Hoe diep zitten jouw wortels? Waar voed je je mee?

 

Met deze en andere vragen gaan we (creatief: tekenend/schilderend of scheurend) aan de slag. Thema’s als grenzen, kwaliteiten, maskers, zelfzorg, je verlangen, je kern, je behoeften, wie je was voordat de wereld vertelde wie je hoort te zijn etc, komen aan bod. Je hoeft niet creatief te zijn. Wat bij jou om aandacht vraagt, komt vanzelf naar boven.

Wil je eens kennismaken met deze manier van coaching? of gewoon een leuk uitje?

Beter leren kennen van wat er ten diepste van binnen leeft? Of juist iets aandacht geven waar je tegen aan loopt?

Na afloop ga je met meer inzicht, meer groei en dieper geworteld naar huis.

Dit kan individueel of met max 4 personen.

Kosten € 50,00 voor 2-2,5 uur. incl. koffie, thee en lekkers.

 

ERVARINGEN:

Mijn verlangen naar God
Vanuit de dorre grond ontstaat leven. Een hart vol met gaven talenten verlangens, dat soms lijkt op een vulkaan die op uitbarsten staat. Het lava heb ik gescheurd uit een plaatje van een rode deur, om af te rekenen met de gedachte dat er voor mij geen nieuwe deur open gaat. Mijn angst: "voor mij is het niet". Rood verwijst naar het bloed van Jezus. Zijn sterven voor mij. Er boven twee handen van overgave met daarin mijn 5 broden en 2 visjes. Daaruit groeit een boom. Mijn verlangen een boom te zijn die geplant is aan het water met wortels tot in de rivier. Hij merkt de hitte niet op. Zijn bladeren blijven altijd groen. Tijden van droogte deren hem niet, steeds weer draagt hij veel vrucht. Gericht op Jezus de Bron van Leven die zegt Blijf in Mij. Vol van Leven.

Mijn aandacht werd getrokken naar de stam. Ik wilde aandacht aan de groei besteden. Ik ervoer pijn, daar wilde ik eerst erkenning aan geven. Daarna werd duidelijk wat mijn behoeften waren en zijn!  Behoefte aan verbinding en samen doen, zodat er meer stevigheid en “zijn” ontstaat. Waardoor de vruchten zichtbaar worden en ik bewuster leef !

 

Wat een mooie bevestiging van wat er vanbinnen leeft en hierdoor kan ik ruimte gaan geven aan mijn verlangen. Ik vond het verrassend.

 

Ik was eerst niet zo blij met mijn boom. Er zaten een heleboel vogels in, die ik er niet in wilde hebben. Toen er werd doorgevraagd door Mariëlle bleek dat ik onbewust vaak ja zeg tegen dingen die ik eigenlijk niet wil. Hier ontstond voor mij inzicht in wat ik zou willen veranderen.