MEER PIJNVRIJ

Door een andere zienswijze, waarbij gekeken wordt naar onbewuste emoties, stress en trauma, kunnen onbegrepen lichamelijke klachten verdwijnen.

Je pijn en klachten zijn echt, ze zijn niet je ‘eigen schuld’, niet verzonnen en je bent ook geen aansteller. Ik kwam in aanraking met het gedachtengoed van dr J.E. Sarno uit Amerika. Hij zag pijn als een coping. Pijn als een onbewust onderdrukte emotie. Ook de Nederlandse Neuroloog dr M. Klaver ontdekte dat deze klachten berusten op een storing in het lymbische systeem.

Door naar de emotionele pijn te kijken, die onbewust aan de grondslag van je pijnklachten kan liggen, kan de pijn verdwijnen.

Het gaat hier om lichamelijke klachten zonder medische oorzaak. Er is niets stuk in je lichaam, maar er is een opstapeling van onbewust onderdrukte emoties, waardoor de emmer overloopt.

Ik bied hiervoor een 'Meer pijnvrij leven' traject aan. Neem gerust contact op voor meer informatie hierover. Ik gun zoveel meer mensen deze reis te kunnen maken na vaak te horen gekregen te hebben dat je maar met de pijn moet leren leven. 

 

elke dag hoofdpijn:

Bijna 4 jaar lang had ik elke dag hoofdpijn. Zo maar ineens! (dacht ik) Daarvoor ook altijd ergens pijn. Niks hielp. Tot ik bij Mariëlle kwam. Wat een bijzondere ervaring en wat een eye opener. Door de opdrachten en het stukje leren (E-Book) hoe je hersenen werken ben ik ervan overtuigd dat iedereen met SOLK (niet medisch verklaarbare klachten) in ieder geval met minder pijn door het leven kan, al dan niet pijn vrij!. Door de hulp van Mariëlle heb ik nu zoveel minder pijn. Ik raad het iedereen aan. 

Mariëlle is ontzettend lief, luistert naar je, doet niks wat je niet wilt, staat overal voor open, laat je zijn wie je bent en legt alles goed uit. Ik zou zeggen: Geef jezelf een kans. Want dit is echt heel bijzonder! 

Jolanda

long-covid

Het is vandaag 15 maart, internationale long COVID awareness day.

Ik ben vandaag 1182 dagen ziek, dat is 3 jaar en een kwart.

In die drie jaar heb ik met heel wat vallen en opstaan mijn weg gezocht naar beterschap.

Heel wat behandelaren gezien, oefeningen gekregen en onderzoeken gedaan.

Van dagen in bed naar voorzichtig wandelen naar uiteindelijk een beetje werken.

Wat tot afgelopen november best wel weer aardig ging. Ik werkte 10 uurtjes in de week, kon wat sporten en dan had ik ook nog ruimte om af en toe een kopje koffie te drinken met een vriendin.

Toen ik een griepje kreeg in november stortte ik weer helemaal in. Ik moest weer stoppen met werken en lag weer vermoeid op de bank. Volledig in paniek, want ik wilde niet terug naar niets kunnen…

 

Toen kwamen we Marielle tegen. Een hele lieve vrouw, met een behandeling die uitgaat van je eigen kracht. Het om gaan met je angsten en onwaarheden die in je hoofd zitten. Hoe kan je die ombuigen en zorgen dat ze je helpen in plaats van tegenwerken?

Eerlijk is eerlijk, ik vond dit eerst nogal spannend en durfde niet te geloven dat het zou werken.  Maar hoe meer afspraken we gehad hadden, hoe meer ik merkte dat ik in drukke plekken (restaurantjes, verjaardagen, zelfs werk) ik mijzelf kon geruststellen.

Nu, 3.5 maand na onze eerste afspraak, durf ik te zeggen dat het echt stukken beter met mij gaat. Ik durf weer te werken, ga weer lekker uiteten met vriendinnen en ik ben zelfs een dagje naar de Efteling geweest!

Ik ben Marielle ontzettend dankbaar. Ik heb weer het idee dat ik mijn leven beetje bij beetje terug krijg. En dat had ik niet durven hopen toen ik begon.

Ik ben van heel hard werken om beter te worden, naar luisteren naar mijn lichaam gegaan. Nu kan ik weer rustig verder groeien & genieten van de zon 🌻☀️

 

 

fibromyalgie en long-Covid

Ik ben bij Mariëlle terecht gekomen toen ik midden in een burn-out zat en ook veel lichamelijke klachten had door fibromyalgie en long-Covid. Ik zat op dat moment voor bijna 100% in de ziektewet en kon fysiek en mentaal maar weinig hebben en er was in bijna anderhalf jaar tijd nauwelijks vooruitgang geboekt. Ik bracht het grootste gedeelte van mijn tijd liggend in bed en op de bank door. Mariëlle heeft me geholpen om de belangrijkste oorzaak van stress te vinden die aan veel van mijn klachten ten grondslag lag en ze heeft mij geleerd hoe ik daar aandacht aan kan geven. Ook kon ik m.b.v. CMFT-sessies met haar, weggedrukte emoties ruimte geven. Ik heb zeker nog meer te winnen, maar dankzij de therapie van Mariëlle heb ik – na 5 sessies, verdeeld over 3 maanden – minder pijn, meer energie en meer ruimte voor mijn emoties en ben ik voor 30% weer aan het werk zonder aan het eind van de dag uitgeput thuis te komen. Ik leer stapje voor stapje om mezelf meer ruimte te geven. Ik ben heel blij met de fijne begeleiding van Mariëlle en beveel haar van harte aan.

- A.G.

 

 

 

 

Het is de moeite waard om andere herstelverhalen te lezen.

Lees hier meer ervaringsverhalen: https://www.depijnvoorbij.nl/ervaringsverhalen/

 

 

 

 

In dit filmpje vind je meer informatie over de oorzaak van aanhoudende lichamelijke pijn.

Na 25 jaar vond ik de juiste route.

Wil jij niet zolang ronddolen en dwalen?

Ik deel graag de routebeschrijving met je.