MEER PIJNVRIJ

Door een andere zienswijze, waarbij gekeken wordt naar onbewuste emoties, stress en trauma, kunnen onbegrepen lichamelijke klachten verdwijnen.

Je pijn en klachten zijn echt, ze zijn niet je ‘eigen schuld’, niet verzonnen en je bent ook geen aansteller. Ik kwam in aanraking met het gedachtengoed van dr J.E. Sarno uit Amerika. Hij zag pijn als een coping. Pijn als een onbewust onderdrukte emotie. Ook de Nederlandse Neuroloog dr M. Klaver ontdekte dat deze klachten berusten op een storing in het lymbische systeem.

Door naar de emotionele pijn te kijken, die onbewust aan de grondslag van je pijnklachten kan liggen, kan de pijn verdwijnen.

Het gaat hier om lichamelijke klachten zonder medische oorzaak. Er is niets stuk in je lichaam, maar er is een opstapeling van onbewust onderdrukte emoties, waardoor de emmer overloopt.

Ik bied hiervoor een 'Meer pijnvrij leven' traject aan. Neem gerust contact op voor meer informatie hierover. Ik gun zoveel meer mensen deze reis te kunnen maken na vaak te horen gekregen te hebben dat je maar met de pijn moet leren leven. 

 

ERVARING: 

Bijna 4 jaar lang had ik elke dag hoofdpijn. Zo maar ineens! (dacht ik) Daarvoor ook altijd ergens pijn. Niks hielp. Tot ik bij Mariëlle kwam. Wat een bijzondere ervaring en wat een eye opener. Door de opdrachten en het stukje leren (E-Book) hoe je hersenen werken ben ik ervan overtuigd dat iedereen met SOLK (niet medisch verklaarbare klachten) in ieder geval met minder pijn door het leven kan, al dan niet pijn vrij!. Door de hulp van Mariëlle heb ik nu zoveel minder pijn. Ik raad het iedereen aan. 

Mariëlle is ontzettend lief, luistert naar je, doet niks wat je niet wilt, staat overal voor open, laat je zijn wie je bent en legt alles goed uit. Ik zou zeggen: Geef jezelf een kans. Want dit is echt heel bijzonder! 

Jolanda

ERVARING: 

Ik ben bij Mariëlle terecht gekomen toen ik midden in een burn-out zat en ook veel lichamelijke klachten had door fibromyalgie en long-Covid. Ik zat op dat moment voor bijna 100% in de ziektewet en kon fysiek en mentaal maar weinig hebben en er was in bijna anderhalf jaar tijd nauwelijks vooruitgang geboekt. Ik bracht het grootste gedeelte van mijn tijd liggend in bed en op de bank door. Mariëlle heeft me geholpen om de belangrijkste oorzaak van stress te vinden die aan veel van mijn klachten ten grondslag lag en ze heeft mij geleerd hoe ik daar aandacht aan kan geven. Ook kon ik m.b.v. CMFT-sessies met haar, weggedrukte emoties ruimte geven. Ik heb zeker nog meer te winnen, maar dankzij de therapie van Mariëlle heb ik – na 5 sessies, verdeeld over 3 maanden – minder pijn, meer energie en meer ruimte voor mijn emoties en ben ik voor 30% weer aan het werk zonder aan het eind van de dag uitgeput thuis te komen. Ik leer stapje voor stapje om mezelf meer ruimte te geven. Ik ben heel blij met de fijne begeleiding van Mariëlle en beveel haar van harte aan.

- A.G.

 

 

 

 

Lees hier meer ervaringsverhalen: https://www.depijnvoorbij.nl/ervaringsverhalen/

 

 

 

 

In dit filmpje vind je meer informatie over de oorzaak van aanhoudende lichamelijke pijn.

Na 25 jaar vond ik de juiste route.

Wil jij niet zolang ronddolen en dwalen?

Ik deel graag de routebeschrijving met je.